Почивка в Мармарис

Живописни планински хълмове, стопяващи се в плажните ивици, планински потоци, вливащи свежестта и чистотата си в морето, палми, портокали и нацъфтели закуми – искате да бъдете на такова място? Разбира се – само се запишете за почивка в Мармарис в туристическа агенция „GP Travel BG”!

Подбрали сме ви 3-, 4- и 5-звездни хотели, предлагащи всички удобства за спокойната ви и комфортна почивка. Нощувките са седем, а общата продължителност – 9 дни. В цената имате още медицинска застраховка и всички транспортни такси.

На почивка в Мармарис всеки се забавлява както му се иска. Има цяла улица само с барове и дискотеки и бурният нощен живот се уталожва чак след изгрев. А в преобразуваната в музей крепост можете да прекарате дълги часове на уединение, наслада от запознаването с историческите артефакти и релакс.

Резервирайте своята почивка в Мармарис – най-известният към момента курорт в Турция! В летните горещини или в мекотата на септември и октомври – избирате Вие!

Почивка в Мармарис Golden Rock Beach Hotel 5*

Почивка в Мармарис Golden Rock Beach Hotel 5*

Почивка в Мармарис Club Turban 5*

Почивка в Мармарис Club Turban 5*

Почивка в Мармарис Tropical Beach Hotel 4*

Почивка в Мармарис Tropical Beach Hotel 4*

Почивка в Мармарис Grand Pasa Hotel 5*

Почивка в Мармарис Grand Pasa Hotel 5*
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител