Почивка в Албания

Един нов свят, намиращ се точно до нас - почивка в Албания

Когато чуем “почивка в Албания” обикновено подхождаме с леко недоверие. И нормално, предвид еднотипната информация, с която ни заливат информационните източници всеки ден. Но един съвет - не вярвайте само на това, което чувате, а се доверявайте повече и на очите си. Трудно ще разберете каква е истината за тази страна, хората й и културата там, ако не усетите сами.


Една страхотна възможност, от която може да се възползвате, за да опознаете Албания и да осъществите прекрасна почивка в страната, предлага GP Travel BG. Екскурзиите до Албания са също толкова качествени и тествани, както и тези в България, до Турция и Гърция например. Пътят до там е живописен, минаващ през планини, реки, Охридското езеро, столици и градове. Напълно вероятно е да ахнете от невероятната природа, ще откриете римска древност, венецианска изящност, балканска сила и история пропила това място.

Разработените от GP Travel BG опции за почивка в Албания са мислени със старание, пътят до там е с комфортен, с добре поддържан туристически автобус. Хотелите са с високо качество и са проверени за всички условия. Осигурява се и екскурзоводско обслужване за престоя там, като се ползват и професионални местни екскурзоводи. Един от най-добрите плажове в страната се намира в Дуръс. За тези, които си падат по водните забавления разочарованието ще липсва в тази страна. На потенциална почивка в Албания може да се запознаете и с една различна от нашата култура, въпреки близкото си разстояние. Взимайки предвид това под внимание, с повечето ни съседки и балкански страни имаме близки традиции и обичаи, но с албанците съвпаденията са по-малко и ако искате да видите нещо ново, може би почивка в Албания е точното решение за вас.

Ако изберете от предлаганата ви опция за почивка в Албания, вие вземате решението да видите нов свят, малко познат, уникален по себе си, с планински върхове и културни забележителности, макар и наблизо до България, вие ще останете приятно изненадани.

Почивка в Албания - Дуръс - Хотел Kamomil 3*

Почивка в Албания - Дуръс - Хотел Kamomil 3*

Почивка в Албания - Дуръс - Хотел Malvina 3*

Почивка в Албания - Дуръс - Хотел Malvina 3*

Албания - Ривиерата на Саранда

Албания - Ривиерата на Саранда
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител