Почивка в Кушадасъ

Почивка в Кушадасъ е достъпно и прекрасно изживяване, което ще остави у вас добри спомени за дълго. Това е един от най-евтините курорти в Турция и цените са много малко по-високи от тези у нас. Обслужването е на висота както в луксозните хотели, така и в малките семейни ресторанти, които ви предлагат вкусни местни изкушения. Макар и оживени, плажовете са чисти, а дъждът е рядкост.

„GP Travel BG” подбра за вашата почивка в Кушадасъ комфортни и уютни хотели с четири и пет звезди. Те предлагат много атракции и възможности за спортуване и забавления. Не пропускайте да пробвате традиционната турска баня и сауна. Шопинг маниаците ще бъдат доволни от многото базари, магазини и магазинчета. Поклонниците на нощния живот също няма да се разочароват. Не забравяйте да отскочите до Ефес – прастар град, в който е живяла Дева Мария.

В цената на всяка почивка в Кушадасъ е включена застраховка.

Потърсете ни сега!

Почивка в Кушадасъ Batihan Beach Resort & Spa 4*

Почивка в Кушадасъ Batihan Beach Resort & Spa 4*

Почивка в Кушадасъ Grand Efe Hotel 4*

Почивка в Кушадасъ Grand Efe Hotel 4*

Почивка в Кушадасъ Surtel 3*

Почивка в Кушадасъ Surtel 3*

Почивка в Кушадасъ Sunis Efes Royal Palace 5*

Почивка в Кушадасъ Sunis Efes Royal Palace 5*

Почивка в Кушадасъ Arora Hotel 4*

Почивка в Кушадасъ Arora Hotel 4*
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 30.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще продължи да работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 30.03.2020 до края на Извънредното положение, с цел да се съхрани здравето на хората. Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии до 03.05.2020г. се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да проявят разум и търпение в тези трудни времена. Ние Ви уверяваме, че сме подготвили най-добрите начини за справяне със създалата се тежка ситуация, съобразно указанията на ЕС , МТ и КЗП за овладяване на кризата в туризма. Всички внесени от Вас депозити няма да се загубят, а ще бъдат компенсирани.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител