Екскурзии до Албания

Споменаването на планинската държава буди противоречия. Няма да разберете каква точно е истината и какво представлява тази страна, какви са хората й, ако не видите и не усетите сами.

Възползвайте се от нашите екскурзии до Албания. По път ще спрем в Охрид, а после ще имате възможност да посетите Дурас, Круя, Тирана, Елбасан. Ще се удивите на невероятната природа, ще откриете римска древност, венецианска изящност, съхранена от една крепостна кула в Дурас и балканска сила и храброст във всичко, свързано със Скендербег.

Разработените от „GP Travel BG” екскурзии до Албания са четиридневни. Пътува се с комфортен, добре поддържан туристически автобус. Избрали сме добри хотели. Осигурили сме ви екскурзоводско обслужване за цялото време, като ползваме и професионални местни екскурзоводи. В цената влиза медицинска застраховка с асистанс за 5 000 евро.

Избирайки от предлаганите ви екскурзии до Албания, избирате да видите нов свят, малко познат, макар и наблизо до България.

Заповядайте!

Албания - Земя на Орли

ОТЛОЖЕНА
Албания - Земя на Орли

Албания - Земя на Орли

Албания - Земя на Орли

Албания - Ривиерата на Саранда

Албания - Ривиерата на Саранда

Албания - Земя на Орли

Албания - Земя на Орли

Албания - Земя на Орли

Албания - Земя на Орли
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител