Почивка в Дидим

Обичате спокойния отдих на места, далече от шум и суета? Предлагаме ви почивка в Дидим. Поради специфичния си климат той приема любители на водните спортове целогодишно. В близост са добре запазените останки на античния полис Милет и на Дидима.
Слави се като спокоен, тих курорт и е много харесван за семеен отдих.

Ние, екипът на „GP Travel BG”, ви предлагаме почивка в Дидим от май до октомври в 3- , 4- и 5-звездни хотели. В тях ще намерите уютен комфорт и отлично обслужване, възможности за много забавления, без да излизате от хотела и разнообразни развлечения за децата. В малките ресторантчета и сладкарници ще се насладите на невероятно вкусни местни деликатеси и традиционни ястия.

В цената на пакетите за почивка в Дидим имате включени всички транспортни такси и медицинска застраховка. На сайта сме качили и таблици за промяната в цените според периода, вида на стаята и броя записани с една резервация.

Обадете се!

Почивка в Дидим The Holiday Resort 4*

Почивка в Дидим The Holiday Resort 4*

Почивка в Дидим Tuntas Hotel 3*

Почивка в Дидим Tuntas Hotel 3*

Почивка в Дидим Letoon Hotel 3*

Почивка в Дидим Letoon Hotel 3*

Почивка в Дидим Garden of Sun 5*

Почивка в Дидим Garden of Sun 5*
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител