Бисквитки

Екзотика

Eкзотика в чужбина от GP Travel BG

Търсите екзотика на някое прекрасно, слъчево и топло място на добра цена и отлично качество? Разбира се, че е възможно!

Океани, планини, пустини, джунгли, плажове, реки и езера, всичко това и още много други оферти може да разгледате на сайта на GP Travel BG - www.gptravel.bg. Компанията предлага многообразни екскурзии на екзотични места като Бали, Мароко, Дубай, Малдиви, Япония, Израел, Куба и други. А кое е по-ценно от пътуването и спомените, които ни остават след това. По света съществуват страхотни места, не по малко привлекателни от красотата на нашата Родина.


Екскурзиите до чужбина са един от важните акценти в портфолиото на GP Travel BG. А топлите плажове, чудатите растения и шарените плодове, на които можем да се насладим повреме на екскурзия, описват една несравнима екзотика. Латинска Америка или Азия? Европа или Африка? Няма значение, когато екзотичните забавления и шоу програми изпълват дните, които сме си отделили за наслада с любима компания.

Компанията може да предложи екзотика във вашата почивка както за индивидуално пътуване, така и за групова почивка. Някои знаят добре какво значи да имаш нужда да си починем, някъде далеко от ежедневните срещи, смартфони и технологии. Всички имаме нужда понякога да останем сами със себе си. Да си сверим часовника, да помислим за бъдещето и да се насладим на качествената компания на теб самия. В други ситуации обаче, искаш да си сред хора, имаш нужда да споделиш, разкажеш, чуеш и изживееш екзотика с някого. За тези случаи може да разчитате на добрата организация на групови пътувания от GP Travel BG.

Професионализъм и персонално отношение към всеки клиент са водещи в работа на компанията. А доверието, постоянството и приятелството на клиента са част от мисията на GP Travel BG. Компанията е лицензиран туроператор и туристически агент.

Мечтай. Пътувай. Изживей!

Круиз - 4 Гръцки Острова и Кушадась

ПРОМО
 Круиз - 4 Гръцки Острова и Кушадась

Круиз из Персийския залив

Круиз из Персийския залив
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти,

Считано от днес 14.05.2020г. възстановяваме работата на офиса със следното работно време:

от 9:00 до 12:00
от 12:00 до 12:30 - задължителна дезинфекция на офиса
от 12:30 до 18:00

В офиса е въведен специален пропусквателен режим за посещение на не повече от двама души.

В офиса няма да се допускат посетители без ЛПС / задължително маска, препоръчително ръкавици /.

Преди да посетите офиса за повече информация, моля да използвате познатите ви телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144
02 441 0 021
02 441 0 025

или познатият Ви имейл:

office@gptravel.bg

Благодарим за проявеното доверие и търпение.

Гълъбин Парушев - Управител