Почивки в Черна Гора

А защо не една по-малко разпространена почивка в Черна гора?

Кога последно посетихте някоя страна на Балканите? Или не ходите там, защото е опасно и нискокачествено?

Почивка в Черна гора променя правилата на играта. Емоции, преживявания, подаръци, приятели и незабравими спомени са само част от нещата, с които можете да си тръгнете от тази страна. Каквото и да очаквате от вашата ваканция или почивка, със сигурност ще го намерите в Черна Гора. Ако искате да бъдете свидетели, то задължително трябва да сте там.


Топлият и уютен адриатически бряг на Черна гора е разположен в подножието на Динарските планини. Оградените с крепостни стени малки градчета правят атмосферата на една почивка в Черна гора очарователна. В страната може да се насладите на културно разнообразие от православни и католически църкви, както и на етническата комбинация от балкански народи, сред които черногорци, сърби, босненци, албанци и хървати.

Не се колебайте да планирате почивка в Черна гора, тъй като тя е все още не много позната и разпространена туристическа дестинация, което я прави некомерсиална и същевременно европейска страна. Там може да намерите спокойствие и прекрасни гледки, които остават в сърцето и спомените на всеки, посетил тази малка страна.

Ако сте от тези хора, които все още не знаят много за балканската страна, споделяме с вас информация, която не само може да ви запознае с условията за посещение, но и да ви разкрие прекрасния потенциал за почивка в Черна гора. Ето ги и тях:

 • Климат - умереноконтинентален, средиземноморски
 • Средни температури - януари (-3, 9°С); юли (18, 25°С)
 • Официален език - сръбски
 • Столица - Подгорица
 • Най-голям град - Подгорица
 • Валута - евро (EUR)
 • Население - 621 383 души (2013)
 • Етнически състав - черногорци - 37,6%, сърби - 35,3%, албанци - 15,9%, унгарци - 3,9%, мюсюлмани - 3,2%, хървати - 1,6%, словаци - 0,8%, българи - 0,4%
 • Религия – християни - 79,7%, мюсюлмани - 18,5%, други - 1,8%
 • Часова зона - UTC +1
 • Телефонен код - +381

Не го мислете много. Ето го къде е. На по-малко от 400км от София. Едно романтично място за посещаване с любим човек.

Приятно прекарване!

Почивка в Черна Гора - Hotel Korali 2*

Почивка в Черна Гора - Hotel Korali 2*
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител