Почивка в Бодрум

В Бодрум е едно от седемте чудеса на древните – „Мавзолеят на Халикарнас”. В града е запазен античният театър, на чиято сцена изпълнители от световна величина гастролират и днес. Старините са добър повод да дойдете в красивия турски град.
Но по-добре направо планирайте почивка в Бодрум. Струва си заради пословичното гостоприемство на местните, вкусната храна, невероятните чисти плажове и реномето му на световна туристическа дестинация. А ние, от „GP Travel BG”, ще ви помогнем с удоволствие.

Предлагаме ви 7 нощувки в 3-, 4- и 5-звездни хотели, отговарящи на всички модерни стандарти. Сами избирате периода за почивка в Бодрум. В пакетната цена, освен пътуването с добре поддържани, удобни автобуси, е включена и застраховка без доплащане за лица до 70 години.

Ако сте любители на нощния живот – едни от най-добрите дискотеки на Егейския бряг са тук. Но има и къде да релаксирате в тихо и спокойно уединение.
Резервирайте сега вашата почивка в Бодрум!

Почивка в Бодрум Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa 5*

Почивка в Бодрум Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa 5*

Почивка в Бодрум Parkim Ayaz Hotel 4*

Почивка в Бодрум Parkim Ayaz Hotel 4*

Септемврийски Празници в Бодрум - Grand Park Hotel 5*

ПРОМО
Септемврийски Празници в Бодрум - Grand Park Hotel 5*
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител