Клиентски клуб

УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ И ПОЛЗВАНЕ
на Клиентска карта”GP TRAVEL” за отстъпки

 
Защо Клиентска карта”GP TRAVEL” ?
Уважаеми клиенти, предоставяме на Вашето внимание новата Клиентска карта”GP TRAVEL”.
Употребата на Клиентска карта”GP TRAVEL” Ви дава възможност да спестявате чрез натрупване по определена схема на суми по Вашата ”GP TRAVEL” – сметка. С натрупаната по Вашата ”GP TRAVEL” – сметка сума, Вие имате право на отстъпки от предлаганите от нас услуги.
 
Как да се сдобиете с Клиентска карта”GP TRAVEL”?
За да получите своята Клиентска карта ”GP TRAVEL” е необходимо да попълните коректно Регистрационния формуляр и да го предадете в някой от офисите на „ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ”  в страната. Вашата Клиентска карта ”GP TRAVEL” Ви позволява  да натрупвате суми по Вашата ”GP TRAVEL” – сметка и да ползвате съответните отстъпки.
 
Условия за издаване.
1. Клиентска карта ”GP TRAVEL” се издава единствено в офисите на „ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ”и остава негова собственост.
2. Клиентска карта ”GP TRAVEL” се издава само на лица навършили 18г. Всеки клиент има право само на една Клиентска карта ”GP TRAVEL”.
3. Клиентска карта ”GP TRAVEL” се издава само след коректно попълнен Регистрационен формуляр.
4. При всяка покупка на услуги притежателят на Клиентска карта ”GP TRAVEL” натрупва суми по схема, носеща съответния процент отстъпка, както следва:
- При повторно ползване на услугите на „ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ” и заявена Клиентска карта, получавате 2% отстъпка към Вашия Клиентски номер;
- При направен оборот от   1 000 - 3%
- При направен оборот от  2 000 - 4%
- При направен оборот от  3 000 – 5%
- При направен оборот от   4 000 - 6%
- При направен оборот над  5 000 - 7%
5. Регистрирането на натрупаните суми става при представяне на Клиентска карта ”GP TRAVEL” в офис на „ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ”  . Без представяне на Клиентска карта ”GP TRAVEL” не може да се регистрира сума за добавяне към Вашата ”GP TRAVEL” – сметка.
6. Клиентска карта ”GP TRAVEL” не дава право на отстъпка при покупка на услуги в промоция.
7. Притежателят на Клиентска карта ”GP TRAVEL” не може да прехвърля натрупаните отстъпки на друг клиент.
8. За ползване на Вашата Клиентска карта ”GP TRAVEL”  е необходимо да удостоверите вашата самоличност, която трябва да съответства на данните от Регистрационния формуляр. При промяна на данни от Регистрационния формуляр, в 10 дневен срок  трябва  да ни уведомите на тел.+35924410144  или в най близкият офис в страната .
9. При загуба, кражба или повреда на Клиентска карта ”GP TRAVEL” следва незабавно да уведомите Туристическа Агенция „ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ”  на тел. +35924410144 или най-близкият офис в страната. Съответната Клиентска карта се блокира временно до издаване на нова такава. Новата Клиентска карта ”GP TRAVEL” се издава след коректно попълване на Регистрационният формуляр. Натрупаните отстъпки се прехвърлят върху новата Клиентска карта ”GP TRAVEL”.
10. Ако не използвате Вашата карта повече от 1 година, тя ще бъде деактивирана. При деактивирането губите натрупаните суми до  момента.

Клиентска карта вижте тук и тук.                                             Заявка за Клиентска карта изтеглете от тук.
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ


Уважаеми клиенти ,
Уважаеми партньори,

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 16.03.2020 г. офисът на Джи Пи Травел БГ ЕООД ще работи само дистанционно.

Няма да се приемат клиенти в офиса ни на ул. Екзарх Йосиф № 30 от 16.03.2020 до 29.03.2020г.

Няма да се приемат документи на хартиен или друг траен носител и плащания в брой.

Всички екскурзии за посочения период се отлагат до изясняване на ситуацията и овладяване на епидемията.

Апелираме към всички да запазят спокойствие и да проявят разум в тези тежки за всички времена. Ние от Джи Пи Травел БГ ЕООД, Ви уверяваме, че ще намерим възможно най-добрия начин за справяне със създалата се тежка ситуация. Искаме да Ви уверим, че всички внесени депозити няма да бъдат загубени и ще намерим най-добрия начин за компенсиране.

Можете да се свържете с нас по всяко време на служебният е-мейл:

office@gptravel.bg

И на следните телефони:

0877 736 167
0889 316 800
02 441 0 144

Надяваме се с общи усилия да преодолеем кризисната ситуация и съвсем скоро да се върнем към незабравимите ни пътешествия.

С уважение,
Гълъбин Парушев - Управител