ТърсенеЧужбина

Държави

Намерете ни във Facebook

Почивка в Гърция

Предлагаме Ви почивка в Гърция – люлка на съвременната цивилизация. По топлото и крайбрежие животът не е секвал от много хилядолетия. По върховете на планините и и дълбините на морето живеят богове, а в реките – нимфи. Няма как човек да не се чувства добре на такова място!

Пакетите на „GP Travel BG” са с продължителност от 4 до 8 дни. Те включват различни опции според продължителността, периода и цената си, но медицинската застраховка с асистанс и екскурзоводското обслужване присъстват във всеки от тях. Пътувате с добре поддържани туристически автобуси. Програмите осигуряват възможност за пълен релакс според собствените Ви представи. Можете да посветите цялото време на античните забележителности, на покой и уединение. Но можете и да спортувате, да участвате в увеселителни мероприятия, организирани в самите хотели или да оползотворите времето според желанията си.

Изберете сега своята почивка в Гърция – Йонийското крайбрежие или Халкидики – Атон, Ситония, Касандра; Еретрия или Олимпийската Ривиера и Паралия Катерини.

Почивка на остров Корфу, хотел Messonghi Beach 3*
Мини Почивка на Остров Корфу
Потвърдена
Почивка на Остров Тасос - Хотел Maranton Beach 4*
Почивка на Халкидики - Ситония Хотел “Blue Dolphin” 4*
Почивка в Ситония Хотел Simeon 3*
Почивка в Касандра Хотел Calypso 2*
Почивка на Олимпийска Ривиера Хотел Kronos 3*
Почивка на Олимпийска Ривиера Хотел “Danai Spa Hotel” 4*
Почивка на Йонийско Крайбрежие Хотел Kalogria Beach 3*+